Cadeau inpakservice

Cadeau inpakservice

Of het nu gaat om een kraamcadeau of een verjaardagskado, de cadeau inpakservice service van voormijnkleine.nl biedt de oplossing. Want wij bezorgen baby en verjaardag cadeautjes uit onze webshop ook rechtstreeks en snel bij de (kersverse) ouders. Handig wanneer u ver weg woont, even minder tijd hebt of wanneer u voor uw kraambezoek de ouders en hun kindje snel wilt verrassen met een origineel geboortecadeau.

Ook voor het geven van gezamenlijke cadeaus, bijvoorbeeld door bedrijven, groepjes collega’s, vriendengroepen of sportteams is de online kado service voor baby’s en kids reuze handig. Voortaan is het een kleine moeite om onze webwinkel een gezamenlijk kraampakket of kinderkadootje te bestellen.

Maak simpelweg een keuze uit het assortiment van voormijnkleine.nl. Vermeld bij opmerkingen dat het een kado betreft voor een jongen, meisje of voor een zwangerschap. Wij pakken het dan gratis voor u in. U kunt kiezen uit Roze, Blauw, Lime of cellofaan inpakpapier. Tevens hebben we voor de december feesten ook sint of kerst inpakpapier.

Wij zorgen er vervolgens voor dat het feestelijk verpakte pakketje naar het opgegeven adres verstuurd wordt. Uw eigen adres of het adres van degene waar het cadeautje voor bestemd is. Wilt u het kadootje nog persoonlijker maken, schrijf dan tevens een korte felicitatietekst bij opmerkingen. Wij zullen deze tekst vermelden op het kaartje.
 
  • Verzending binnen 24 uur
  • Verzendkosten max € 4,95 in NL
  • Gratis Cadeauservice
  • Betrouwbaar
  • Veilig online betalen