Nachtlampje Lou Blauw- Zazu

Nachtlampje Lou Blauw- Zazu
Nachtlampje Lou Blauw- ZazuNachtlampje Lou Blauw- Zazu - naar bed gaanNachtlampje Lou Blauw- Zazu - gaan slapenNachtlampje Lou Blauw- Zazu - gedurende de nacht

Nachtlampje Lou Blauw- Zazu

€ 39,99€ 32,95 per stuk
Het artikel is beperkt op voorraad.
Bestel nu, verzending binnen 24 uur (werkdagen).

Details

Valt jouw kindje ook het liefst in de volle verlichting in slaap maar wil jij de kamer juist donker 's nachts? Dan is LOU dé oplossing. LOU is namelijk niet alleen een mooi vormgegeven nachtlampje, ze is ook ontzettend praktisch.

LOU heeft 2 lampjes, de ring en het uiltje, die afzonderlijk AAN en UIT te zetten zijn. Ook kunnen ze beiden gedimd worden en hebben ze een eigen timer-functie. Daarbij heeft LOU een geluidssensor, waardoor het lampje automatisch aan kan schakelen als je kindje huilt. LOU heeft dus vele mogelijkheden.

Lekker fel om de pyjama aan te doen, iets minder fel bij het in slaap vallen en door één of beide timers aan te zetten, in het donker gedurende de nacht. En mocht je kindje gaan huilen dat kan het uiltje automatisch oplichten, zodat je kindje ziet dat hij/zij veilig in zijn/haar eigen bedje ligt. Na 5 minuten zal het uiltje, als het weer stil is, vanzelf uitschakelen.

Het uiltje leent zich door zijn zachte verlichting ook erg goed om 's nachts aan te laten als oriëntatie lampje.


 
  • Verzending binnen 24 uur
  • Verzendkosten max € 4,95 in NL
  • Gratis Cadeauservice
  • Betrouwbaar
  • Veilig online betalen